Nordmanns-Forbundet ivaretar interessene til nordmenn bosatt i utlandet ved å følge med på saker som angår våre medlemmer og tale deres sak overfor myndighetene.  Vi arbeider for å fremme mobilitet og skape oppmerksomhet om at Nordmenn i utlandet er en uutnyttet ressurs for det norske samfunnet.

NORGESSKOLEN
Som medlem av Norwegians Worldwide får du rabatt på deltagelse på Norgesskolen for ditt barn eller barnebarn.

MEDLEMSARRANGEMENTER
Vi arrangerer flere medlemsarrangementer i løpet av året, både i Oslo og i avdelingene våre rundt om i verden. For å holde deg oppdatert på hva avdelingen i ditt nærområde arrangerer finner du deres kontaktinformasjon her. Arrangementer i avdelingene inkluderer juletrefester, sildeaften, 17. mai-feiringer, filmkvelder, foredrag, basarer og mye annet. I Oslo inviterer vi alle våre medlemmer til å delta på årsmøtet som finner sted i juni hvert år, i tillegg til medlemskvelder på vårt kontor i Rådhusgaten, og 4. juli-feiring i Frognerparken.

MIDLERTIDIG KONTORPLASS
Vi tilbyr alle våre medlemmer muligheten til å booke midlertidig kontorplass ved vårt kontor midt i Oslo sentrum, med utsikt over Oslofjorden. For mer informasjon, ring 23357170 eller send e-post til info@nww.no

HOTELL
Best Western
Best Western tilbyr medlemmer av Norwegians Worldwide 19% rabatt på hotellopphold over hele verden. For å benytte deg av rabatten, bruk bookingkoden 01528040 når du bestiller hotell via hjemmesiden deres.

NORDMANNS-REISER
Nordmanns-Reiser tilbyr alle våre medlemmer rabbaterte priser på deres turer. Se mer om deres tilbud HER.

LEIEBIL
Europcar
Europcar tilbyr rabatt til medlemmer av Norwegians Worldwide. Kontakt Europcar på telefon 0047 815 51 800 eller gå til www.europcar.no for å bestille online. For begge tilfeller, bruk referansenummer 51425703.
17. MAI-BILLETTER
På 17. mai tilbyr vi være medlemmer eksklusive billetter til Slottsplassen for å se på barnetoget. Billettene er gratis, men må bestilles på forhånd. Vennligst ta kontakt med info@nww.no eller ring oss på 23357170 for å bestille billetter.

RABATT PÅ STREAMING AV NORSKE FILMER OG TV FRA USA
Streaming-tjenesten Films of Norway tilbyr et variert utvalg av norske filmer og TV-programmer. Alle våre medlemmer får 10 % rabatt på deres tjenester. Bruk DENNE LINKEN og medlemskode normann10.

SANGHEFTE
I forbindelse med grunnlovsjubileet 2014 trykket vi sanghefter for 17-mai feiring verden over. Disse kan bestilles via vårt kontor ved å kontakte info@nww.no eller ringe oss på 23357170.

EN ADRESSE I NORGE
Bor du utenlands permanent eller for en kortere periode og har behov for en adresse i Norge? Vi er behjelpelige med å ta i mot og oppbevare post for deg. Ta kontakt med info@nww.no for mer informasjon.

ÅPENT KONTOR
Vårt kontor i Rådhusgaten 23 B i Oslo er alltid åpent for våre medlemmer, enten du bor i nærheten eller er på besøk fra utlandet. Vi tar deg gjerne i mot for en prat. Velkommen!