Bli medlem

400 NOK1125 NOK

Norwegians Worldwide rådgir, ivaretar interessene og gir en stemme til alle nordmenn i utlandet. Som ideell organisasjon er vi avhengig av støtte fra våre medlemmer for å kunne tilby og utvikle enda bedre tjenester. Som medlem får du:

1 år: NOK 400
3 år: NOK 1125

 

Å melde seg inn er enkelt, alt du trenger å gjøre er å velge enten 1 eller 3 år nederst på denne side, trykk “kjøp” og “til kassen”, og så gå videre til betaling enten med et bankkort (via PayPal) eller direkte i PayPal for de som har en konto der.

Fornying av medlemskap følger samme prosedyre. Når vi mottar betaling fra deg som allerede er medlem oppdaterer vi bare gyldigheten på medlemskap og eventuelt ny kontaktinformasjon som vi mottar.

Medlemskap følger kalenderåret. Medlemskapet er gyldig fra den dato vi mottar din betaling til og med 31 desember samme år (1 års medlemskap) eller til 31 desember to år senere (3 års medlemskap).  Innbetalinger som mottas på slutten av året etter 1 oktober gjelder automatisk frem til 31 desember neste år (opp til 15 måneders medlemskap).

Det er ingen automatisk belastning for fornyelse av medlemskap. Ved et nytt kalenderår vi alle medlemmer bli minnet på å fornye sitt medlemskap via en ny betaling via websiden.

Har spørsmål om medlemskap, ta gjerne kontakt på: info@nww.no eller (+47) 23 35 71 70.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse


 

Du liker kanskje også…