Over 60 glade og entusiastiske barn og unge møttes i Gvarv i Telemark i sommer for å snakke norsk på Norgesskolen 2018. Det ble en stor suksess!

Over 60 barn og unge reiste til Norgesskolen i Gvarv i Telemark denne sommeren. Elevene kom helt fra USA, Hong Kong, Japan, Australia og Kina, i tillegg til flere europeiske land. Mer enn én tredjedel hadde deltatt på Norgesskolen før.

Elevene var ivrige etter å lære om årets tema, norsk populærkultur. De lagde også tradisjonell norsk mat som vafler og skillingsboller, og fikk praktisert de norske språkkunnskapene sine med nye venner. I år gikk dagsturen til Telemarkskysten der en båt tok elevene over til Jomfruland. Det ble bading og krabbefisking på øya, etterfulgt av en spasertur rundt Kragerø by der elevene fikk se en trebåtregatta.

Norgsskolens elever hadde en bemerkelsesverdig læringskurve i norsk, mye takket være språkbadmetoden. Hele 15 elever prøvde seg på den digitale versjonen av Bergenstesten og oppnådde sine læremål. Se bilder fra Norgesskolen 2018 i galleriet under. Klikk på bildet for å forstørre det.