Mamma fortalte meg om Norgeskolen  våren 2006. Både mamma og pappa hadde jobb i sommeren og Norgeskolen virket som et spennende alternativ. Først var jeg litt skeptisk til å være så lenge borte med folk jeg aldri før hadde møtt,  men nysgjerrig som jeg var dro broren min Peter og jeg til Norgesskolen.

Jeg ble veldig positivt overasket, det tok ikke mange minutter før vi ble kjent med noen hyggelige folk. Norgesskolen gav mange gode muligheter til å møte folk på vår alder og eldre. Dagen på Norgesskolen var proppet full av aktiviteter. Matlaging, spikking, camping og turer er bare få av tingene vi gjør på norgeskolen. I tillegg er norsk læringen veldig bra og jeg har hatt nytte av det, spesielt da vi bodde i Thailand. På Norgeskolen lærte vi også sanger, spilte teater og feiret jul og 17. mai. Vi lærte å bli ordentlig norske.

Jeg har også dratt tilbake til Norgeskolen sommeren 2007 og 2009. (søsteren min ble med i 2009) Vert år har vi blitt kjent med nye og sett igjen gamle venner, dem holder jeg kontakt med via e-mail og facebook. Jeg håper virkelig at jeg kan dra tilbake neste år.