Medlemskap har en rekke fordeler. Som den eneste organisasjonen som ivaretar nordmenn i utlandet er vi en ressurs som hjelper deg både før, under og etter utenlandsoppholdet. I tillegg følger vi med på saker som opptar utenlandsnordmenn og taler deres sak overfor norske myndigheter.

Har du spørsmål om våre medlemsgoder, ta kontakt på info@nww.no eller +47 23 35 71 70.

Som medlem av Norwegians Worldwide får du:

  • Tilgang til relevant informasjon og råd fra våre eksperter
  • En stemme i viktige saker for utenlandsnordmenn, som dobbelt statsborgerskap
  • Tilsendt vårt Newsletter med en oppdatering på nyheter og saker vi jobber med
  • Et unikt globalt nettverk med avdelinger og representanter over hele verden
  • Rabatt på kr 1000,- for ditt barn eller barnebarn på Norgesskolen
  • Rabatter og andre medlemsfordeler

 

Medlemsarranagementer
Vi holder flere medlemsarrangementer i løpet av året, både i Oslo og i avdelingene våre rundt om i verden. For å holde deg oppdatert på hva avdelingen i ditt nærområde arrangerer finner du deres kontaktinformasjon her. Arrangementer i avdelingene inkluderer juletrefester, sildeaften, 17. mai-feiringer, filmkvelder, foredrag, basarer og mye annet. I Oslo inviterer vi alle våre medlemmer til å delta på årsmøtet som finner sted i juni hvert år, i tillegg til medlemskvelder på vårt kontor i Rådhusgaten, og 4. juli-feiring i Frognerparken.

Midlertidig kontorplass
Vi tilbyr alle våre medlemmer muligheten til å booke midlertidig kontorplass ved vårt kontor midt i Oslo sentrum, med utsikt over Oslofjorden.

Hotell
Best Western
Best Western tilbyr medlemmer av Norwegians Worldwide 19% rabatt på hotellopphold over hele verden. For å benytte deg av rabatten, må du ha en bookingkode når du bestiller hotell via Best Westerns hjemmesidern. Den får du ved å kontakte oss.

Reiser
Nordmanns-Reiser tilbyr våre medlemmer rabatterte priser på deres turer. Her kan du lese mer om hva de kan tilby.

Leiebil
Europcar tilbyr rabatt til våre medlemmer. Kontakt Europcar på telefon +47 815 51 800 eller gå til www.europcar.no for å bestille online. Ta kontakt med oss for å få referansenummer.

17. mai på Slottsplassen 
På 17. mai tilbyr vi våre medlemmer eksklusive billetter til Slottsplassen for å se på barnetoget. Billettene er gratis, men må bestilles på forhånd.

Streaming av Norske filmer og TV programmer i USA
Streaming-tjenesten Films of Norway tilbyr et variert utvalg av norske filmer og TV-programmer. Alle våre medlemmer får 10 % rabatt på deres tjenester. Få lenke og passord ved å henvende deg til oss.

Sanghefte
I forbindelse med grunnlovsjubileet 2014 trykket vi sanghefter for 17.mai-feiring verden over.

Adresse i Norge
Bor du utenlands permanent eller for en kortere periode og har behov for en adresse i Norge? Vi er behjelpelige med å ta i mot og oppbevare post for deg.

Kom gjerne og besøk oss
Vårt kontor i Rådhusgaten 23 B i Oslo er alltid åpent for våre medlemmer, enten du bor i nærheten eller er på besøk fra utlandet. Vi tar deg gjerne imot for en prat. Velkommen!