Nordmanns-Forbundet ivaretar interessene til nordmenn bosatt i utlandet ved å følge med på saker som angår våre medlemmer og tale deres sak overfor myndighetene.  Vi arbeider for å fremme mobilitet og skape oppmerksomhet om at Nordmenn i utlandet er en uutnyttet ressurs for det norske samfunnet.

For å dra nytte av våre medlemsgoder kan du ta kontakt med oss på info@nww.no eller ringe på +47 23 35 71 70.

NORGESSKOLEN
Som medlem av Norwegians Worldwide får du rabatt på deltagelse på Norgesskolen for ditt barn eller barnebarn.

MÅNEDLIG NYHETSBREV
Vi holder kontakt med medlemmene våre gjennom et månedlig nyhetsbrev. I starten av hver måned sender vi ut et nyhetsbrev med spennende artikler og nye oppdateringer.

MEDLEMSARRANGEMENTER
Vi holder flere medlemsarrangementer i løpet av året, både i Oslo og i avdelingene våre rundt om i verden. For å holde deg oppdatert på hva avdelingen i ditt nærområde arrangerer finner du deres kontaktinformasjon her. Arrangementer i avdelingene inkluderer juletrefester, sildeaften, 17. mai-feiringer, filmkvelder, foredrag, basarer og mye annet. I Oslo inviterer vi alle våre medlemmer til å delta på årsmøtet som finner sted i juni hvert år, i tillegg til medlemskvelder på vårt kontor i Rådhusgaten, og 4. juli-feiring i Frognerparken.

MIDLERTIDIG KONTORPLASS
Vi tilbyr alle våre medlemmer muligheten til å booke midlertidig kontorplass ved vårt kontor midt i Oslo sentrum, med utsikt over Oslofjorden.

HOTELL
Best Western
Best Western tilbyr medlemmer av Norwegians Worldwide 19% rabatt på hotellopphold over hele verden. For å benytte deg av rabatten, må du ha en bookingkode når du bestiller hotell via Best Westerns hjemmesidern. Den får du ved å kontakte oss.

NORDMANNS-REISER
Nordmanns-Reiser tilbyr alle våre medlemmer rabatterte priser på deres turer. Her kan du lese mer om hva de kan tilby.

LEIEBIL
Europcar
Europcar tilbyr rabatt til medlemmer av Norwegians Worldwide. Kontakt Europcar på telefon +47 815 51 800 eller gå til www.europcar.no for å bestille online. Ta kontakt med oss for å få referansenummer.

17. MAI-BILLETTER
På 17. mai tilbyr vi være medlemmer eksklusive billetter til Slottsplassen for å se på barnetoget. Billettene er gratis, men må bestilles på forhånd.

RABATT PÅ STREAMING AV NORSKE FILMER OG TV FRA USA
Streaming-tjenesten Films of Norway tilbyr et variert utvalg av norske filmer og TV-programmer. Alle våre medlemmer får 10 % rabatt på deres tjenester. Få lenke og passord ved å henvende deg til oss.

SANGHEFTE
I forbindelse med grunnlovsjubileet 2014 trykket vi sanghefter for 17.mai-feiring verden over.

EN ADRESSE I NORGE
Bor du utenlands permanent eller for en kortere periode og har behov for en adresse i Norge? Vi er behjelpelige med å ta i mot og oppbevare post for deg.

ÅPENT KONTOR
Vårt kontor i Rådhusgaten 23 B i Oslo er alltid åpent for våre medlemmer, enten du bor i nærheten eller er på besøk fra utlandet. Vi tar deg gjerne imot for en prat. Velkommen!