Den frivillige innsatsen fra våre representanter og avdelinger utgjør vårt unike verdensomspennende nettverk og er uvurderlig for foreningen.

REPRESENTANTER

Våre representanter er våre kontaktpunkter i ulike regioner både for administrasjonen og våre medlemmer. De gjør også en viktig jobb med å verve medlemmer og arrangere ulike sammenkomster.

Bli representant
Alle medlemmer av Nordmanns-Forbundet/Norwegians Worldwide kan søke om å bli representant for foreningen. Som representant kommer ditt navn og kontaktinformasjon til å være tilgjengelig på våre nettsider og du kan kontaktes av andre medlemmer.

Du blir også vårt kontaktpunkt i din region og vi i administrasjonen vil gjerne høre fra deg fra tid til annen. Aktiviteten til den enkelte representant er frivillig og varierer fra person til person, og vi setter veldig stor pris på det arbeidet som blir gjort med å verve medlemmer, som å arrangere sammenkomster og lignende.

Vil du bli representant? Send oss en e-post til info@nww.no med litt informasjon om deg, hvor du bor, hva du ønsker å bidra med, hvor lenge du har vært medlem etc. og vi kommer tilbake til deg fortløpende.

AVDELINGER

Ønsker du å være mer aktiv og har kontakt med mange nordmenn/medlemmer i ditt område kan du starte en avdelling. En avdeling kan også verve medlemmer mot 25% av medlemskontingenten for nye medlemmer og 15% av kontingenten for fornyende medlemmer, og dere kan også selge annonser for hjemmesiden for 30% av inntekten. Disse pengene går til avdelingens konto og er ment til å dekke kostnader dere måtte ha i forbindelse med avdelingens aktiviteter. Ønsker du detaljert instruksjon om hvordan man starter et chapter send oss en e-post til info@nww.no