Søskenparet Magnar (75) og Oddny (72) har levd sammen på gården Kleiva i Sunnfjord hele sitt liv. De driver gården på tradisjonelt vis, som generasjoner før dem. Dette vil de fortsette med – så lenge helsen holder. En dag kommer det et brev fra Amerika. Slektninger i Minnesota, USA inviterer dem til å komme på besøk for å se hvor deres felles forfedre bosatte seg da de kom til USA på 1800-tallet.

Søskenparet Kleiva vant publikums hjerter over hele landet i dokumentarfilmen Søsken til evig tid, som ble den mest sette dokumentarfilmen på kino på fem år, og den mest sette på TV2 noensinne.

Magnar og Oddny har aldri tatt fly før, og de har aldri tatt ferie fra dyrene og arbeidet på Kleiva – med unntak av en brokkoperasjon. Samtidig skjer det en annen stor forandring på gården på Kleiva. Nabogutten Per-Tore, som har hjulpet Magnar og Oddny med siloslåtten i alle år, har kjøpt en tomt av søskenparet og bygget hus. Med nytt liv på gården og en amerikainvitasjon på bordet er det mange nye muligheter for bror og søster på Kleiva.

Filmen hadde premiere 13. november og går for tiden på norske kinoer.