Svalbard (Foto: Bjørn Klauer, Nordnorge.com, Svalbard Tourism)
Svalbard er en norsk øygruppe i Arktis. Øygruppen ligger midt mellom Fastlands-Norge og Nordpolen. Dette er stedet å besøke om du vil ha en ferie helt utenom det vanlige, og ikke er redd for isbjørner. Det er duket for hundekjøring, nordlys, og en magisk stemning i dette helt unike samfunnet i nord.

Sorrisniva Ishotel Alta  
The Norway ice hotel (også kjent som Igloo Hotel) er et unikt sted i Alta i nord-Norge. Ishotellet som byfges opp hvert år av is, har vunnet flere designpriser. Perfekt for en romantisk opplevelse for to!
SorrisnivaFoto: Jørn Losvar, Sorrisniva                                                                                              

Oslo Vinterpark
Oslo Vinterpark, Tryvann er 4. største alpinanlegget i Norge, med 18 nedfarter, 11 heiser og i overkant av 200 000 besøk per vintersesong. Bare 20 minutter fra sentrum, er det lett tilgjengelig. Oslo Vinterpark sin egen skiskole tilbyr skiskolekurs og privattimer for alle, i alle aldre. De har også utleie, skishop og verksted. Her kan du leie alt fra alpint og langrenn til skiklær hvis du ikke har egne.
Oslo Vinterpark 1Foto: Visit Oslo, Nancy Bundt

Sunnmørsalpene
Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter ligger i Sykkylven kommune i Møre og Romsdal. Anlegget består av en alpinbakke med tre nedfarter og en del preparerte langrennspor. Her er du garantert en helt fabelaktig utsikt mens du suser nedover løypene.

Skiing-in-Sunnmorsalpene-Fjord-Norway-00cc64-hmFoto: Fredrik Schenholm, Visitnorway.com

Røros
Den lille fjellbyen ble grunnlagt i 1646. Røros ble inkludert på UNESCOs liste over verneverdige destinasjoner så tidlig som i 1980. Den originale trebebyggelsen er bebodd og vel bevart, og forteller samtidig en del av Norges historie.

jenter_paa_spark_Flanderborg_TomGustavsenFoto: Tom Gustavsen, Destinasjon Røros