Meet the team that were heading to Norgesskolen for the first time this year.

Hanne

Hei, mitt navn er Hanne.

Jeg er 25 år gammel og kommer fra Kvam i Gudbrandsdalen. Jeg er utdannet fysioterapeut, men studerer for tiden Praktisk-pedagogisk utdanning ved Norges idrettshøgskole, for å få undervisningskompetanse i kroppsøving og idrettsfag.

På fritiden liker jeg å være i fysisk aktivitet, få frisk luft og være med familie og venner. Gåturer i skog og fjell, løpeturer, ballspill, lek og brettspill er aktiviteter jeg liker godt.

Dette blir min første sommer som aktivitetsveileder ved Norgesskolen. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med dere alle og til alt det morsomme vi skal finne på sammen.

Hi, my name is Hanne.

I am 25 years old and come from Kvam in Gudbrandsdalen. I am a trained physiotherapist, currently studying Practical-pedagogical education at the Norwegian School of Sports Sciences.

In my spare time I like being active in the fresh air and being with family and friends. Forest- and mountain-hiking, running, ball and board games are my favorites.

This will be my first summer as an activity counselor at Norgesskolen. I am really looking forward to getting to know you all and do fun stuff together.

Helene

Hei! Jeg heter Helene, er 23 år gammel og kommer fra et lite sted som heter Grue i Hedmark.

Jeg har studert kultur og ulike samfunnsfag i Oslo, og med påfyll av pedagogikk så jeg har blitt lærer. Til sommeren er jeg ferdig med et årstudium i norsk.

Ved siden av å studere jobber jeg som lærer på Børstad ungdomsskole. Til høsten skal jeg begynne på en deltidsmaster i norsk og samfunnsfag ved siden av jobb. På fritiden liker jeg å strikke, lese, være med venner og trene.

Dette blir mitt første år på Norgesskolen, og jeg gleder meg veldig mye til å møte dere alle!

Hi! My name is Helene, I am 23 years old and I come from a small place called Grue in Hedmark.

I have studied culture, social sciences and pedagogy, to become a teacher. This year I am completing a year’s study of the Norwegian language. Besides studying, I am teaching at Børstad junior high school. In the fall, I will start on my master’s degree in Norwegian language and social studies. In my spare time I like to knit, read, be with friends and to work out. This will be my first year at Norgesskolen, and I look forward to meeting you all! 

Marianne

Hei, jeg er Marianne, jeg er 28 år gammel og jeg bor i Bergen. Jeg ble født i Nederland og flyttet til Norge som student. Jeg skal fullføre mastergrad i norsk som andrespråk på Universitetet i Bergen i år. Jeg har også undervist i norsk som andrespråk i fem år.

Jeg elsker sport, spesielt fotball, sykling og fotturer! Jeg liker også å danse, spesielt salsa. Jeg trives med å reise, oppdage nye steder og møte nye mennesker.

Dette blir mitt første år på Norgesskolen, og jeg er veldig spent på å møte dere alle!

Hi, I’m Marianne 28 years old and live in Bergen. I was born in the Netherlands and I moved to Norway as a student. I’ll finish my master’s degree in Norwegian as a second language from the University in Bergen this spring. I have also been teaching courses in Norwegian as a second language for 5 years. I love sports, especially football, cycling and hiking! I also really like dancing, especially salsa. I love travelling, discovering new places and meeting new people.

This will be my first year at Norgesskolen and I am really excited to meet all of you!

Øystein

Hei, Øystein heter jeg, og kommer fra Jæren. Jeg studerer for å bli lærer i norsk og spansk. På fritiden liker jeg å bake brød når jeg er innendørs. Det er også kjekt å være ute på tur.

Dette blir mitt første år som lærer på Norgesskolen. Vi snakkes i sommer!

Hi, I am Øystein, and I come from Jæren. I study to become a teacher of Norwegian and Spanish. In my spare time I like to bake bread. It’s also nice to get out for a hike. This will be my first year as a teacher at Norgesskolen. See you this summer!