Thank you to Norwegians living abroad for answering our digital survey.

2243 Norwegians living in 25 countries replied to our digital survey before the summer.  Thank you also to everyone who shared their personal life stories and experiences.

Your input is important to safeguard the interests of thousands of Norwegians living outside Norway. Stay tuned for more information!

Jeg kom hit som Au Pair i 1977 og fant kjærligheten. 40+ år etterpå bor jeg fortsatt her. You can take the girl out of the country, but you can never take the country out of the girl…

Jeg kom ikke inn på medisinstudiet i Norge, fikk istedet utdannelse i USA. Flyttet hjem og tok spesialutdannelse her, men manglende jobbtilbud og og vanskeligheter med å ta opp boliglån ved fullført utdannelse gjorde at jeg flyttet tilbake til USA for 30 år siden. Har blitt her siden. Tre voksne barn med familier gjør det umulig å flytte hjem/vekk fra dem…

Jeg ville ikke bo I Dubai i første omgang! Mannen min insisterte på at vi ihvertfall besøkte UAE før jeg tok en avgjørelse. For ti år siden besøkte jeg Dubai for første gang, og like etter hadde mannen min signert sin første jobb kontrakt. Resten er vel historie siden vi fortsatt bor her!

Jeg har alltid vært glad i å reise og oppleve nye kulturer og steder. Først dro jeg som frivillig for en norsk organisasjon som jobber med fattige barn i Thailand, deretter for å studere og lære spansk på utveksling til Spania og Bolivia. I Bolivia møtte jeg min samboer, vi dro sammen til Irland der jeg nå er i ferd med å fullføre masteren min. Jeg holder nå på å søke jobb, og vi planlegger i hvilket land vi vil føre eventyret videre…